Зелений салат з козячим сиром, персиками та бальзамічною глазур’ю

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти

200гр. зеленого салату (мік салату або будь-який зелений салат за смаком)

1 персик

100 гр. козячого сиру

¼ червоної солодкої цибулі

листя базиліку  

бальзамічна глазур Моніні

2 ст. ложки оливкової олії Моніні Классіко

1 ч. ложка цукру

1 ст. ложки червоного оцту Моніні

сіль за смаком

Розріжте персик на невеликі скибочки (4-6шт) та підсмажте їх на грилі. Цибулю наріжте тоненькими скибочками та замаринуйте з цукром та оцтом. Додайте до зеленого салату козячий сир, замариновану цибулю, оливкову олію. Викладіть салат на тарілку та прикрасьте бальзамічною глазур’ю, подрібненим листям базиліку та персиками.