Спагеті з цукіні і песто з чилі

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти:

200 г - грецьких горіхів

1/2 склянки - оливкової олії Monini Extra Virgin

1 шт. - червоного перцю чилі

4 зубчики – часнику

400 г - спагеті Santini

1 шт. - цукіні

 ½ - лимону (сік та цедра)

 Сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Прогрійте духовку до 150 ° С і протягом 10-15 хвилин підрум'яньте горіхи. Відваріть спагетті "al dente". Гарячу воду збережіть. Змішайте горіхи з помідорами, перцем чилі, часником, оливковою олією та сіллю. Перемішайте все це за допомогою блендера до консистенції соусу.

Наріжте цукіні тонкими смужками а-ля спагеті. Серцевину цукіні максимально подрібніть. Змішайте цукіні з відвареними спагеті і залийте окропом з-під пасти, на 3 хвилини.

Злийте воду, полийте пасту соком лимона і перемішайте з цедрою. Потім змішайте з соусом з горіхів та чилі. Подавайте, посипавши цілими горішками.