Шоколадно-кавовий торт на оливковій олії

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти

300 гр гіркого шоколаду Frey

180 мл оливкової олії Monini

2 cт.л. меленої кави Café Tomasso

160 гр борошна

4 яйця, 200гр цукру

130гр грецьких горіхів

щіпка ванільного цукру та солі

 

Шоколад з додаванням оливкової олії розтопити на водяній бані . Яйця збити з ванільним та звичайним цукром до білого кольору. Додати каву та перемішати до однорідного стану. Горіхи подрібнити у блендері та обережно ввести у яєчну суміш. Додати розтоплений шоколад та перемішати. Частинами ввести просіяне борошно. Перемішати суміш до однорідного стану. Отриману суміш випікати в змащеній формі для випікання у духовці впродовж 40хв за температури 180с.