Різотто з білими грибами та трюфельною олією

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти

1 цибулина, сіль, перець,

150 гр рису арборіо Riso Scotti,

1 зубчик часнику,

трюфельна олія Monini,

сухі білі гриби,

3 ст. л. оливкової олії Monini,

30гр пармезану, сіль, перець,

2ст.л. вершків, 1ч.л. соєвого соусу,

2ст кип’ятку або бульйону,

50 мл вина

 

½ цибулини обсмажити з часником на оливковій олії. Додати рис та трохи просмажити. Додати сіль та перець. Додати вино, та, потрохи, у міру википання додавати бульйон або кип’яток .Тушкувати до готовності (15-20хв). Наприкінці додати вершки та сир. Заздалегідь замочені гриби обсмажити разом з ½ цибулі та соєвим соусом, та подавати разом з різотто. Готову страву приправити трюфельною олією Monini.