Пене з нутом, томатами, цукіні та оливками

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти

200гр. макаронів Santini (пене)

1 цукіні середнього розміру

1 червона цибуля

1 банка томатів у в/с

1 зубок часнику

50 гр. оливок Каламата

2 ст. ложки оливкової олії Моніні Классіко

сіль за смаком

1/2 стакану відвареного нуту

½ ч/л чебрецю

пармезан за смаком

Цибулю подрібнити та обсмажити на оливковій олії. Коли цибуля буде майже готова, додати подрібнений часники та смажити 1-2 хвилини. Додати порізані кубиком цукіні та смажити на середньому вогні. Додати рублені томати з соком. Додати сіль, перець та чебрець. Тушкувати на середньому вогні 10 хвилин. Відварити пасту ті додати її разом з відвареним нутом до овочевої суміші та трохи прогріти. При подачі додати подрібнені оливки та декілька крапель оливкової олії Моніні Классіко.