Пене з нутом, томатами, цукіні та оливками
Інгредієнти
200гр. макаронів Santini (пене)
1 цукіні середнього розміру
1 червона цибуля
1 банка томатів у в/с
1 зубок часнику
50 гр. оливок Каламата
2 ст. ложки оливкової олії Моніні Классіко
сіль за смаком
1/2 стакану відвареного нуту
½ ч/л чебрецю
пармезан за смаком
Цибулю подрібнити та обсмажити на оливковій олії. Коли цибуля буде майже готова, додати подрібнений часники та смажити 1-2 хвилини. Додати порізані кубиком цукіні та смажити на середньому вогні. Додати рублені томати з соком. Додати сіль, перець та чебрець. Тушкувати на середньому вогні 10 хвилин. Відварити пасту ті додати її разом з відвареним нутом до овочевої суміші та трохи прогріти. При подачі додати подрібнені оливки та декілька крапель оливкової олії Моніні Классіко.
