Морквяний салат з горіхами та петрушкою

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти:

3 шт. - моркви
20 г.- обсмаженого фундука
20 г. - обсмажених волоських горіхів
3-4 гілки - петрушки
Сік з половини 1 лимона
1 ст.ложка -  гірчиці
3 ст. ложки - оливкової олії Monini Extra Virgin
1/2 ч.  - ложка меду
Сіль та мелений білий перець за смаком

Спосіб приготування:
Почистіть моркву і натріть на крупній тертушці. Подрібніть листя петрушки і змішайте з морквою. Для заправки змішайте лимонний сік з гірчицею, оливковою олією, перцем, медом і сіллю.
Подрібніть горіхи, змішайте їх з петрушкою і морквою, полийте заправкою та перемішайте.