Курячі крильця з часником

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти:

8 шт. - курячих крилець 

1 головка - часнику

4 ст. ложки - оливкової олії Monini Extra Virgin

2-3 листки - лаврового листа

100 мл. - білого вина

100 мл. - червоного винного оцту Monini

2 ст. - ложки Борошна Santini "Tipo 00"

Пучок петрушки

Сіль перець за смаком.

Спосіб приготування:

Промийте курячі крильця під проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Натріть курячі крильця сіллю і перцем, після чого присипте борошном. Підсмажте курячі крильця на розпеченій сковороді з оливковою олією.
У цій же сковороді обсмажте подрібнений часник і лавровий лист. Додайте курячі крильця, біле вино і винний оцет. Готуйте протягом 20-25 хвилин на середньому вогні. Перед подачею прикрасьте петрушкою.