Креветки під соусом з руколи

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

 Інгредієнти

10 сирих креветок

Часник 1 зубочок

Пармезан 30гр

Базилік 40гр.

Рукола 80гр.

Кедрові горіхи 40гр.

Оливкова олія Класіко Моніні 100мл.

Сіль та перець

У креветок відділити голову та почистити від стравоходу та панциру, залишаючи  панцир лише на останній хвостовій частині. Додати до креветок сіль та перець та приготувати соус з руколи. Для соусу подрібнити руколу, базилік, кедрові горішки та часник за допомогою блендера та додати тертий пармезан. Додати оливкову олію та сіль/перець за смаком. Підсмажити креветки на  грилі або сковорідці з обох сторін та додати соус наприкінці смаження. Креветки можна додавати до овочевих салатів, або подавати як самостійну страву.