Гострі чорні спагеті з зеленими овочами

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти

1 упаковка спагеті (бажано х чорнилами каракатиці)

100гр. броколі

100гр. зеленого горошку

1 цукіні середнього розміру

1 перець чилі

4 ст. ложки оливкової олії Моніні Классіко

 2 ст. ложки вершкового масла

Сіль, перць за смаком.

Броколі, зелений горошок бланширувати (7 хв. броколі, 2-3 хв. горошок). Цукіні нарізати тоненькими стрічками (тільки зовнішню зелену частину). Пасту відварити «аль-денте». На гарячій пательні обсмажити на оливковій олії горошок, броколі, цукіні упродовж декількох хвилин та додати наприкінці дрібно порізаний перець чилі. Додати вершкове масло та відварені спагеті.

Як що ви не любите гострі страви, ви можете замінити чилі звичайним перцем. Для цього звичайний перець необхідно дуже дрібно нарізати стрічками, обсмажити замість бланширування та додати до усіх овочем на пательню.