Гаспачо

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Інгредієнти:

0,5 кг. – помідорів

3 шт. - огірків

2-3 шт. - солодкого перцю

1/2 цибулини - цибулі ріпчастої

70 г. - оливкової олії Monini

1/2 ч. ложки - червоного винного оцту Monini

2-4 - скибочки хліба

 Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Подрібніть часник, змішайте його з сіллю і оливковою олією, поріжте, додайте хліба та все добре перемішайте. Очистіть від шкірки огірки, потім поріжте. Далі поріжте цибулю, збризніть оцтом і залиште маринуватися.

Почистіть перець. Потім візьміть помідори, надріжте шкірку у формі хрестовини і опустіть на хвилину в окріп, після чого зніміть з них шкірку. Очищені томати і перець подрібніть на блендері, потім хліб з часником і олією, і знову подрібніть. У каструлю викладіть огірки та цибулю, влийте томатну суміш і відправте у холодильник настоятися.

Подавайте суп, розбавивши його перед цим водою з льодом до бажаної консистенції.