7 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ ЯКОСТІ МОНІНІ

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

7 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ ЯКОСТІ МОНІНІ

- Використання тільки якісних оливок, вирощених на деревах певного віку у певних, добре доглянутих оливкових гаях.  

- За умови сприятливого клімату, в тих регіонах, які найбільше підходять для вирощування гарних оливок.

- Збір оливок безпосередньо з дерев механічним або ручним способом. Заборонено збирати стиглі оливки з землі.

- Використання оливок зібраних у певний, найбільш сприятливий для них час на певній стадії дозрівання. Заборонено використовувати перестиглі оливки.

- Транспортування зібраних оливок у спеціальних гарно провітрюваних ящиках, що унеможливлює псування оливок.

- Оливки повинні бути перероблені у перші 24 години після збору.

- Використання тільки найсучасніших переробних машин. Плекаючи сімейні традиції, компанія Моніні приділяє багато уваги відбору оливок і завжди дотримується 7ми золотих правил необхідних для виробництва найкращої оливкової олії першого холодного віджиму.