Якість

Monini Classico оливкова олія №1 в Італії

Кожен продукт компанії Моніні повинен мати бездоганну якість, адже тільки таким чином ми в змозі задовольнити усі потреби наших споживачів та розвивати культуру споживання якісної оливкової олії.
Якість сировини  залежить від багатьох факторів, таких як кліматичні умови, місцевість інше, та є відносно різною із року в рік. Тому наші знання у галузі відбору тільки тої сировини, яка в наступному стане основою для нашої продукції, є значною перевагою.  Наші знання базуються на досвіді трьох попередніх поколінь та безперервному моніторингу всіх факторів, які б могли вплинути на якість. Відбором сировини для виробництва оливкової олії особисто займається Дзефферіно Моніні, чий досвід  та здатність відбирати необхідні зразки, дають змогу виробляти олію, смак якої є незмінним вже багато років.

Дзефферіно Моніні, визнаний експерт у галузі оливкової олії, разом з найбільш довіреними співробітниками випробовують близько 3000 проб оливкової олії на рік. У період збору врожаю, кількість різних зразків олії може сягати 10 на день, тому Дзефферіно наполегливо шукує тільки ті зразки, які б відповідали його високим стандартам та  очікуванням прихильників оливкової олії Моніні.

«Пристрасть з якою ми ставимося до виробництва, традиції  та рецепти які передаються із покоління до покоління з 1920 року, усе це зробило надало бездоганної репутації нашій торговій марці. Залишаючись вірними традиціям, та безперервно вдосконалюючи майстерність та технології, ми безперервно підтримуємо високу якість нашої продукції» - Дзефферіно Моніні.